EL MORELL (Tarragonès)

Festes de Nadal

Ganes de Nadal

Per Sant Esteve, el tió ja estarà a punt a l'Era del Castell per fer-lo cagar. La festa continuarà l'endemà, amb l'arribada a l'ajuntament del correu postal dels Reis Mags. A més, aquests dos dies, el grup de teatre La Sala representarà els Pastorets de Folch i Torres. I amb la canalla de vacances, els dies 28, 29 i 30, el Parc de Nadal oferirà una alternativa de lleure.

El darrer dia del 2009

El Morell acomiadarà l'any amb un passeig de l'Home dels Nassos per la rambla de Pau Casals. A la nit tindrà lloc el clàssic sopar de Cap d'Any i la revetlla amenitzada per l'orquestra Girasol. L'organització ha preparat tres tipus d'àpats, un per als més petits, un menú jove, amb entrants, amanida de llagostins amb salmó i saltat de favetes amb pernil ibèric i melós de vedella amb salsa de foie i guarnició de temporada (entre altres plats), i una proposta per als adults, que inclou amanida de llamàntol, mariscada i xai confitat a baixa temperatura amb salsa de foie i trufa, entre altres propostes.

La cavalcada dels Reis d'Orient, del dia 5, posarà el punt final a les celebracions nadalenques.

Fins al 5 de gener. Sopar i revetlla de Cap d'Any, al Pavelló Municipal d'Esports. Hora: 21 h. Menú adults, 90/120 euros; menú jove, 60 euros, i menú infantil, 40/50 euros.
www.morell.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.