Societat

successos

intoxicació

Tots els nens afectats per una fuita de clor en una piscina de Gualba ja han estan donats d’alta

L’Escola Nostra Llar de Sabadell ha decidit acabar les colònies abans i aquest divendres es reprendrà el casal

Tots els nens afectats aquest dimecres a la tarda per una fuita de clor en una piscina de Gualba (Vallès Oriental) ja han estat donats d’alta i estan recuperant-se a casa seva. Un total de 55 nens d’entre 5 i 11 anys, alumnes de l’Escola Nostra Llar de Sabadell, van haver de ser evacuats de la piscina de la casa de colònies El Pinatar i, posteriorment, els van traslladar a diversos hospitals. Les colònies s’havien d’allargar fins divendres però aquest dijous ja no s’han fet. No obstant, demà els nens reprendran el casal i tenen previst fer una excursió.

Els serveis d’emergències van tenir coneixement de l’incident cap a les set de la tarda. En arribar al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra van evacuar els nens de la piscina, van precintar la instal·lació i la van examinar. La principal hipòtesi és que la màquina que introdueix el clor a la piscina s’hauria espatllat i hi hauria hagut una fuita que hauria provocat la intoxicació dels menors que eren a l’aigua. Els primers mossos que van arribar van aturar la fuita. Agents de la policia científica es van desplaçar fins a la casa de colònies i la investigació continua oberta per tal d’esclarir què ha passat.

A més, tres vehicles dels Bombers de la Generalitat van anar al lloc dels fets i van desactivar la màquina del clor i també van evacuar els nens afectats fins a la sala poliesportiva on van ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons el SEM, es van atendre 55 nens d’entre 5 i 11 anys a causa de la intoxicació. Dos dels infants van quedar ferits de poca gravetat, 43 en estat lleu i 10 més van ser atesos i donats d’alta in situ. Se’ls va traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, a l’Hospital de Granollers, a l’Hospital de Mollet, a l’Hospital de Sant Celoni, a l’Hospital Germans Trias i a l’Hospital Vall d’Hebron i tots ells ja han estat donats d’alta i es troben recuperant-se a casa seva. El SEM va activar 11 unitats de transport sanitari, 3 d’elles col·lectives, arran de l’incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona