Societat

DO CATALUNYA

EXPERIÈNCIES SENSITIVES A PEU DE VINYA

Experiències sensitives entorn sabors i aromes de vi

Els espais naturals del celler Tomàs Cusiné claus per submergir-se en el món d’aquest productor

Els espais naturals que conformen l’entorn del celler Tomàs Cusiné juguen un paper fonamental en la introducció del visitant en el món de l’enologia d’aquest productor situat a Vilosell , a les comarques de Lleida.

El celler organitza un seguit de tasts que inclouen un recorregut per diversos espais naturals d’una gran bellesa, que permeten el visitant tenir una autèntica experiència sensitiva entorn els sabors i els aromes dels vins que elaboren. Els visitants sou acompanyats per un enòleg que fa les seves explicacions mentre passegeu envoltats d’herbes aromàtiques i medicinals.

Acabat el tast us espera un sopar a la fresca. També podreu aprofitar per comprar productes d’elaboració artesanal, com ara sals d’herbes i altres condiments que es fan servir en l’elaboració de ratafies i gelats.

Un recorregut per fer a peu o en burricleta, en llocs tan especials com el Parc de les Olors de Claverol (Pallars Jussà) o les Basselles a l’Albi (les Garrigues).

Podeu trobar més informació en aquest lloc web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.