Societat

La pluja no pot aigualir la Fira del Senglar d’Osor

Centenars de persones van visitar la fira, que va reunir unes 40 parades

Ni el diluvi constant d’ahir va frenar l’èxit de la 15a Fira del Senglar d’Osor. Els paraigües van ser necessaris perquè la gent no fallés a una fira que, si bé va haver d’anul·lar algun acte –un espectacle infantil i un concert a l’aire lliure–, va transcórrer amb certa normalitat.

A més de l’acte inaugural, l’actuació debut de l’octet Sotto Voce a cappella, va destacar l’espectacle que va oferir la companyia Pessic de Circ, que va omplir l’aforament. Pel que fa al menjar, es van esgotar tots els tastets de senglar cuinats per cuineres del poble i el dinar popular va ser concorregut.

Una de les responsables de l’organització, Anna Rocasalva, va mostrar el seu agraïment als firaries que van haver d’aguantar des de les set del matí la pluja i malgrat tot van resistir tot el dia oferint els seus productes. Fins a una quarantena de parades va aplegar aquesta nova edició de la fira dedicada a la caça, la gastronomia i la cultura popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia