Societat

Tres morts en tres accidents de trànsit aquest dissabte a la C-58, la C-31 i la C-55

Un total de 162 persones han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària de Catalunya durant aquest 2018

Una dona ha mort aquest dissabte al matí en sortir de la via amb el seu cotxe a la C-58 a Ripollet (Vallès Occidental). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut a les 7.10 hores al punt quilomètric 5, on per causes que s’estan investigant el vehicle s’ha accidentat.

A conseqüència de l’impacte la conductora i única ocupant del turisme ha mort. Fins al lloc s’han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers i tres ambulàncies del SEM.

La segona víctima mortal ha estat la conductora d’un turisme que ha xocat lateralment amb un altre turisme a la C-31 a Ventalló (Alt Empordà). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut a les 10.24 hores al punt quilomètric 367, on per causes que es desconeixen els dos vehicles han xocat lateralment.

En el mateix vehicle hi anava una altra persona que ha resultat ferida lleu i que ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres. El conductor de l’altre cotxe ha resultat il·lès.

En aquest accident hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

L’accident ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa fins a les 12.30 hores, quan s’ha normalitzat la situació.

Hores m és tard, una altra persona ha mort després que el cotxe que conduïa xoqués frontalment amb un altre a la C-55, al terme municipal de Castell i el Vilar (Bages). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut a les 17.21 hores al punt quilomètric 18, on per causes que es desconeixen els dos vehicles han xocat frontalment. Dos dels ocupants de l’altre turisme han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’Hospital de Manresa.

En aquest accident hi han treballat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

L’accident ha obligat a tallar la circulació fins a les 18 hores i, posteriorment, donar pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa. Encara es registren tres quilòmetres de cua en aquest punt.

Amb aquestes víctimes, ja són 162 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària de Catalunya durant aquest 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona