Societat

Societat

Terrassa rebutja l’assassinat d’una veïna a mans de la seva parella

Centenars de veïns i veïnes de Terrassa van sortir ahir al carrer per mostrar el seu rebuig al crim masclista que hi va haver dimecres al municipi, quan un home va matar a la seva parella i es va entregar a la policia. La primera concentració es va fer a les dotze del migdia davant el CAP Terrassa Est, on treballava la dona, que era metgessa. Allà amics i companys de feina encapçalats per la consellera de Salut Alba Vergés han fet cinc minuts de silenci. La consellera va condemnar enèrgicament aquesta nova mort per violència masclista i va voler mostrar tot el seu suport i consol tant a la família de la víctima com a tots els seus companys de feina.

Els professionals de l’hospital de Sant Antoni de Vilanova i la Geltrú, on des de fa uns anys la dona feia guàrdies els caps de setmana, també van recordar la víctima a les portes del centre sanitari i es va fer un minut de silenci al davant tots els centres del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Una hora després, a la una del migdia, unes 200 persones es van concentrar davant les portes de l’ajuntament de Terrassa, on tots els grups del consistori van participar en el minut de silenci en memòria de la dona i es va llegir un manifest de condemna. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va explicar que els serveis socials del consistori s’han posat a disposició de la família per acompanyar-la i ajudar-la a superar un tràngol difícil d’assimilar, especialment per a les dues filles menors d’edat de la víctima, de 12 i 15 anys. Un cop es va saber el crim masclista, el mateix dimecres, l’alcalde va decretar tres dies de dol oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia