Inauguren un centre de dia a l'asil d'Agullana

Entrarà en funcionament a la tardor

L'asil Gomis és un imponent edifici modernista de 1.100 m² situat a l'entrada del poble que es va construir l'any 1900. Ahir, en un acte que va aplegar multitud de veïns i representants de diverses institucions, es van inaugurar les obres de rehabilitació de la planta baixa, que han permès obrir, en una primera fase, un centre de dia per a la gent gran. El centre, que està previst que entri en funcionament al novembre, oferirà atenció a les persones grans d'Agullana i també dels municipis de l'entorn. Disposa de 24 places.

En la rehabilitació d'aquest edifici s'hi han invertit 800.000 euros, la major part dels quals han anat a càrrec de la Diputació de Girona. Acció Social n'ha aportat 150.000 i la resta, entre Governació i l'Ajuntament. En l'acte inaugural, Quera va destacar que ahir era un gran dia, no únicament perquè s'havia aconseguit donar un ús públic a un edifici antic, sinó perquè a més s'ha respectat la voluntat dels avantpassats destinant-lo a la gent gran. Segons Capdevila, el projecte s'ha acabat tirant endavant «gràcies a la tossuderia» de l'alcalde. Vilert va remarcar la vocació supramunicipal del centre, «la mateixa que té la Diputació».

Dia de portes obertes a Portbou

m.v

L'Ajuntament de Portbou va organitzar divendres una jornada de portes obertes del nou centre de serveis El Balcó, destinat a la gent gran del municipi. Està previst que aquest centre de dia es pugui posar en marxa aquest estiu i tindrà capacitat per a una vintena de veïns del poble més grans de 65 anys. Durant la jornada de portes obertes, unes 150 persones es van acostar al nou equipament i van poder tenir informació de primera mà de la coordinadora del centre i l'assistent social del municipi de Portbou.

El centre, que està situat al tercer pis de l'edifici de l'ajuntament, disposarà de serveis de centre de dia i d'altres de caràcter ambulatori, com ara l'atenció personal, l'atenció a les famílies i a l'entorn, i accessibilitat. El govern ha destacat que «s'aconsegueix un salt important en la qualitat de vida dels futurs usuaris i de les seves famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Espai protegit pel corriol petit a la platja de les Botigues de Sitges

SITGES
societat

Els Mossos reforcen l’Horta de Lleida amb agents de paisà

LLEIDA
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Marta Paset
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Tordera (ERC)

“No aprovar el pressupost és el primer gran fracàs del govern”

Tordera
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona