Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Creua un nou front

El pas d’una nova línia frontal farà augmentar la nuvolositat arreu fins dilluns al migdia i augmentarà el risc de ruixats sobretot al Pirineu i al nord-est

L’ambient continuarà fred

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Al llarg de la tarda de diumenge i fins dilluns a migdia, el pas d’una nova línia frontal farà augmentar la nuvolositat arreu, però serà sobretot cap al Pirineu i a les comarques del nord-est on hi haurà més risc de ruixats. L’ambient es mantindrà fred, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Dilluns el cel estarà molt ennuvolat o cobert de matinada i entre mig i molt ennuvolat durant el matí. A partir de migdia la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud i el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que a punts de l’altiplà Central i al vessant nord del Pirineu persistiran alguns estrats baixos que deixaran el cel mig ennuvolat.

De matinada s’espera precipitació feble i dispersa en general, si bé a l’extrem nord-est del territori serà localment moderada i no es descarta que vagi acompanyada de tempesta. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.000 metres, localment més baixa al Massís de l’Albera. A més, a la tarda no es descarta algun ruixat local i feble al sector central del litoral. Les acumulacions de precipitació seran minses o localment poc abundants.

La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament a la meitat est del territori, baixarà lleugerament a la meitat sud del litoral i del prelitoral i es mantindrà similar a la resta del país. Se situarà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La màxima experimentarà un descens lleuger en general: se situarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, localment més baixa a l’altiplà Central, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona
economia

El simulacre de risc químic amb sirenes a les Terres de l’Ebre i Tarragona es farà el 24 d’abril

barcelona
societat

El 63% dels docents asseguren haver patit una agressió física o verbal per part d’alumnes, segons USTEC

BARCELONA

El #wasteinprogress 2024 tanca amb un nou rècord de visitants

GIRONA