Societat

Salou es potencia com a referent gastronòmic

El Patronat Municipal de Turisme de Salou va presentar ahir el calendari d’activitats i esdeveniments Salou, essència gastronòmica , que se celebraran durant tot l’any. Amb l’objectiu d’ aprofitar el bon moment de creació gastronòmic del municipi, l’aposta busca desestacionalitzar la temporada turística i allargar l’activitat econòmica i laboral de la restauració local. L’alcalde de Salou, i president del Patronat, Pere Granados, va destacar que la iniciativa vol atraure el visitant de proximitat i també el nacional i l’internacional. La gastronomia que proposen els restauradors de Salou es basa, segons afirmen, en “la innovació, l’avantguarda, la creativitat, la utilització de productes locals de proximitat amb identificació geogràfica protegida i denominació d’origen qualificada”.

Aquest 2022 Salou programarà una desena d’accions, entre les quals destaca la que ja hi ha en marxa: el Tasta Salou, on per un preu tancat es poden degustar les creacions d’una catorzena de restaurants participants; els premis gastronòmics Josep Lladonosa, que se celebraran el 7 d’abril; les jornades gastronòmiques de l’arròs, que s’allargarà fins al 25 d’abril; les de la gamba, que es faran després de Setmana Santa, i la Salou Mediterranean Wine Week, al juny, amb degustacions de vi en diversos punts de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia