Societat

Blanes estrena logotip per al 50è aniversari dels focs

Ha estat dissenyat per l’artista blanenc internacional Quim Serrano Bou

La primera jornada de focs serà el 22 de juliol, i la seguiran quatre nits més de grans espectacles pirotècnics

L’Ajuntament de Blanes va presentar ahir al matí el logotip oficial del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2022, dissenyat per l’artista blanenc internacional Quim Serrano Bou. La presentació del logo inicia, doncs, el compte enrere per a la celebració del concurs, després de dos anys de no dur-se a terme arran de la pandèmia.

L’alcalde, Àngel Canosa, va destacar “les ganes que té tothom, tant blanencs com visitants, de poder celebrar un esdeveniment tan esperat com és el cinquantè aniversari, així com l’oportunitat de poder gaudir dels espectacles pirotècnics, que tornaran a decorar de brillants esclats de llum i color el cel nocturn”.

Un dia especial

La presentació va començar amb la intervenció del regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz, que va explicar que l’acte significava el tret de sortida del programa commemoratiu de l’aniversari del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Sanz també va desvelar per què s’havia escollit ahir, dimecres 13 d’abril, per fer la presentació: “Hem escollit fer avui [per ahir] la presentació perquè estem a cent dies de la primera nit de focs d’aquest 2022, que serà el divendres 22 de juliol. Tal com ja vàrem avançar, tindrem cinc nits d’espectacles pirotècnics, del 22 al 26 de juliol, que és el dia de Santa Anna, la nostra patrona.”

El disseny del logotip per identificar el 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava es va encarregar a Quim Serrano el 2019. Inicialment, estava previst fer la presentació el 21 de març del 2020, però la pandèmia va estroncar els plans previstos. A l’hora de plasmar la seva obra i reconvertir la seva grafia, Quim Serrano ha tingut el suport del dissenyador gràfic Josep Recio, que també va participar en l’acte d’ahir.

Quim Serrano té una trajectòria professional de més de quaranta anys com a pintor i artista plàstic i visual. Durant la dècada dels vuitanta va residir a Nova York i va viatjar contínuament pel continent asiàtic. Una experiència que ha enriquit la seva versatilitat artística i el seu innovador instint creatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA