Societat

Atraquen la botiga de roba 'Gonzalo Comella' de la Via Augusta de BCN amb el mètode de l'allunatge

Una botiga de 'Luis Vuitton' a BCN va patir fa una setmana un altre robatori amb el mateix mètode

Una banda de delinqüents va cometre la matinada de dilluns a dimarts un espectacular robatori a la botiga de roba de luxe 'Gonzalo Comella' de la Via Augusta/Diagonal de Barcelona. Els lladres van encastar un tot terreny contra l'aparador de l'establiment i se'n van endur el gènere emmagatzemat a la primera planta. El robatori, amb el mètode conegut com a allunatge, va ocòrrer a les 3:30h de la nit.
Un taxista que a aquella hora passava pel lloc va presenciar com un cotxe, un potent tot terreny, creuava la Via Augusta a gran velocitat i encastava la part posterior contra l'aparador de la botiga, que va cedir malgrat comptar amb un vidre reforçat de 16 mil·límetres. Tot i que va sonar l'alarma de la botiga, els delinqüents van tenir temps de recollir tota la roba de la col·lecció per a home situada a la primera planta de l'establiment, la més cara del local, i van fugir en tres automòbils, segons el taxista.

Gonzalo Comella, que disposa de tres botigues a Barcelona i cinc a Espanya, distribueix moda de marques internacionals reconegudes, com Gucci, Prada, Armani, D&G o Paul Smith. Arran d'aquest robatori, la direcció de Gonzalo Comella ha decidit contractar vigilants nocturns a totes les botigues del grup.

Fa una setmana la botiga de complements de luxe Luis Vuitton de l'avinguda Pau Casals de Barcelona va patir també un robatori, a la mateixa hora i utilitzant el mateix mètode.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.