Societat

La constructora OHL rebutja les acusacions sobre les obres del TGV i parla de problemes tècnics

La constructora OHL s'ha defensat avui de les crítiques rebudes pels problemes sorgits a les obres del tren d'alta velocitat (TGV) Madrid-Barcelona en el tram de Gornal a l'Hospitalet (Barcelona) i ha dit que els problemes són exclusivament tècnics.

La companyia ha desmentit en una nota la informació difosa en alguns mitjans que vinculava les dificultats a les obres del TGV amb l'expropiació de part dels terrenys d'una mina propietat d'una filial del Grup Villar Mir.

"OHL està posant tots els mitjans al seu abast per executar-la (l'obra) en el mínim termini possible, amb les més grans garanties de seguretat", ha dit la constructora.
La constructora ha estat objecte de crítiques de la Generalitat catalana, que ha dit que demanarà una compensació econòmica pels desperfectes a la línia l'Hospitalet-Anoia de FGC, i de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, que s'ha queixat de "successives incidències" a les obres i ha anunciat que obrirà un expedient informatiu.

El president de Renfe, José Salgueiro, també ha anunciat aquesta tarda que demanarà que OHL pagui els costos del servei alternatiu pel tall de vies de Renfe a l'Hospitalet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.