Societat

Fan cuina en directe al mercat de Figueres

Figueres organitza cuina en directe al mercat per promocionar els productes de proximitat i també els cuiners locals. La voluntat de l’Ajuntament de la ciutat, que és qui els organitza, és donar valor als productes de quilòmetre zero i pensa que fer-ho el dia de mercat és la millor opció. Per tal de subratllar la riquesa del producte local seran cuiners locals els que faran les demostracions.La primera anirà a càrrec de Jordi Margall, del restaurant Brasic, i el tema escollit per fer la demostració culinària és la ceba de Figueres. Aquest primer show cooking és previst per aquest mateix dissabte a les 11 h del matí. La campanya Del Mercat al plat’ s’estendrà d diversos dissabtes.”Promocionar els productes locals és aprendre a cuinar-los”, diu Marcos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

La Generalitat colla perquè es retiri el concert als centres que segreguen per sexe

barcelona
Esport
El fenomen del patinatge

Barcelona: el paradís dels patinadors

barcelona
ANDREU GONZÁLEZ
PROJECTE BOSCOS DE MUNTANYA

“El bosc no ens necessita, però nosaltres a ell, sí”

barcelona
girona

L’ADAC premia avui El Foment i Michel, a l’auditori Josep Irla

girona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Jornada més tranquil·la

Barcelona
turisme

Florència prohibirà nous apartaments turístics

barcelona
SALUT

Mor Harald zur Hause, premi Nobel per la seva lluita contra el càncer

El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Tarda remullada

Barcelona

Acord “històric” per incrementar les tarifes dels serveis socials un 9% en dos anys

barcelona