Societat

Normalitat a Rodalies Renfe

Infraestructures

Les cinc línies de Rodalies de Renfe que aquest matí han patit talls en el servei i canvis en el recorregut han recuperat ja la normalitat i han restablert tot el seu itinerari, així com la línia 3 que aquesta tarda ha hagut d'interrompre la circulació entre les estacions de Figaró i les Franqueses del Vallès a causa d'un atropellament mortal poc després de les quatre de la tarda entre les Franqueses i la Garriga, de manera que s'han enviat autobusos per fer aquest recorregut per carretera.

I és que, aquest matí una avaria ferroviària ha obligat avui a circular entre les estacions de Bellvitge i Sants per una única via, fet que ha alterat el trajecte de les línies 1, 7 i 10 de Rodalies de Renfe de Barcelona i ha causat retards de 15 minuts a la línia 2, ha informat la companyia.

Segons Adif, l'avaria ha estat a causa dels treballs del tren d'alta velocitat que està fent l'empresa OHL a prop de l'estació de Bellvitge, que han provocat l'arrossegament de material i ha deixat la via sense prou sustentació.

A més, un tren de la línia 3 de Rodalies (l'Hospitalet-Puigcerdà) ha quedat aturat cap a les 8:30 hores a l'estació de Figaró quan circulava cap a Puigcerdà a causa d'una avaria mecànica del comboi.

Renfe hi ha desplaçat un mecànic per intentar arreglar la incidència, que ha quedat solucionada cap al migdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.