Societat

gastronomia

Casa Montero a l'Ampolla

Ara a l'estiu, sobretot quan la calor s'intensifica, resulta una delícia menjar i gaudir de la nostra cuina mediterrània en una bona terrassa al costat del mar. Diversos restaurants de la Costa Daurada ofereixen les terrasses amb vistes. Sens dubte, una de les millors està situada al Club Nàutic de l'Ampolla i el restaurant s'anomena Casa Montero.

Els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, pertanyen a una família de restauradors oriünda d'Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i el mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i aprofitant tots els fruits naturals que ofereixen el Delta de l'Ebre i el mar Mediterrani. L'any 1994 el seu pare va aconseguir l'arrendament del restaurant del Club Nàutic de l'Ampolla i des de llavors és Casa Montero. Més tard, el pare el va deixar als fills i ells continuen la tasca restauradora amb molt d'èxit, ja que, ara com ara, aquest establiment és considerat com un dels millors de la localitat.

Ofereixen una cuina de mercat i mediterrània, dins d'una línia molt marinera, que elabora el xef granadí Paco García, que va començar com a cuiner a la seva terra l'any 1989, fins que uns deu anys després va arribar a l'Ampolla i es va fer càrrec dels fogons del Club Nàutic. Casa Montero té una gran tradició amb els arrossos (de llagostins amb conill i caragols de terra, d'ànec del Delta amb verduretes de temporada, caldós de llobregant...), però té també altres especialitats en la seva oferta gastronòmica, com ara la broqueta d'ostra del Delta amb tonyina marinada; torrada d'anguila fumada; rap, llagostins i cloïsses amb romesco a l'estil de la casa; angules amb allada a l'estil del Delta (en temporada), llagostins de l'Ampolla, mousse de tres xocolates amb crema d'arròs o amb mousse de caputxino amb crema anglesa i canyella; menjar blanc amb canyella...

La casa també ofereix un menú per 20 euros i un menú de degustació per 35 euros. El celler, sota la cura d'en Jesús Lluís, té unes setanta referències de vins i caves. El vi de la casa és Sumarroca (Penedès), 10 euros.

Adreça:
avinguda Marítima Ramon Pous, s/n. L'Ampolla
Telèfon:
977 59 33 36
Horari:
tanca els dilluns (excepte juny, juliol i agost)
Targetes de crèdit:
es pot pagar amb American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa.
Serveis:
té aire condicionat, aparcament, terrassa, menjador privat per a 100 persones


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Cremen una bandera LGTBI penjada en un forn de Trinitat Vella

Barcelona
Societat

Lleida declara en ruïna imminent les dues naus cremades la revetlla de Sant Joan

Lleida
EDUCACIÓ

Conflicte entre docents i direcció a l’institut El Til·ler de les Franqueses

Les Franqueses del Vallès
Urbanisme

Tall de carrils a la ronda de Dalt per la cobertura d’un nou tram

Barcelona

Prop de 200 nens i nenes participen en les activitats de CaixaProinfància

GIRONA
MEDI AMBIENT

L’Energètica farà la primera compra de projectes renovables

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

El Govern autoritza ampliar a 50 anys la delegació de la gestió del Port Olímpic a l’Ajuntament

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

L’electrificació de la terminal de creuers MSC de Barcelona costarà 14,5 milions

Barcelona

Adjudiquen per subhasta 4.518 tones de fusta dels boscos del Ripollès

RIPOLL