Societat

La primera jornada del restabliment parcial de la línia C-2 de Rodalies transcorre amb normalitat

La línia C-2 de Rodalies ha estat restablerta parcialment aquest matí després d'estar tallada gairebé un mes a causa dels problemes sorgits amb les obres del TGV al seu pas per L'Hospitalet de Llobregat.

Els viatgers procedents de les estacions entre Sant Vicenç de Calders i Castelledefels han arribat a Sants sense haver parat a Gavà, Viladecans ni el Prat del Llobregat, ja que la connexió d'aquestes estacions se segueix realitzant en autobús.
Per la línia C-2 circularan, tres trens cada hora en els dos sentits, en hora punta, de sis a nou del matí, i s'oferiran dos serveis per hora durant la resta de la jornada. Això no obstant, el punt d'informació situat a l'estació de Sants, recomana als usuaris que "no tenen pressa" que segueixin agafant els autobusos llançadora que arriben i surten de la plaça Espanya de Barcelona.

Des de Renfe, s'assegura que, de moment, s'està registrant poca afluència en aquesta línia, i que el nombre de passatgers que l'usen és el d'"un dissabte normal".

L'arribada a Sants dels primers trens de la línia C-2 Sud no ha alterat el ritme a l'estació i la majoria de comerciants d'aquestes instal·lacions s'han seguit queixant de la pèrdua de clients que ha ocasionat la interrupció de les línies C-2, C-7 i C-10.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.