Societat

Accident mortal d’un patinet a l’Eixample de Barcelona

La víctima va topar amb un autocar de matinada

Entra en vigor la prohibició dels patinets en el transport

Un home de 55 anys va morir ahir a la matinada en un accident de circulació mentre conduïa un patinet a la ciutat de Barcelona. El sinistre va passar pels volts de les quatre de la matinada a la confluència dels carrers Aragó i Urgell, un punt de molt de trànsit durant el dia, però tranquil de nit, i on conflueixen dos carrils bici per on circulen també els patinets, ja que cada carrer té el seu.

A l’accident es va veure implicat un autocar amb passatgers, i ahir es desconeixien les causes del perquè del sinistre en una hora de molt poc moviment de vehicles als carrers.

La mort d’aquest ciutadà trenca una bona estadística a la ciutat de Barcelona, on durant tot l’any passat no hi va haver cap accident mortal de conductors de vehicles de mobilitat personal. Sí que hi ha molts accidents, per l’increment de l’ús d’aquest vehicle de mobilitat fàcil i ràpida per la ciutat.

L’accident va tenir lloc poques hores abans que els usuaris habituals de patinets constatessin l’entrada en vigor de la prohibició de portar els seus vehicles a l’interior dels transports públics, com ara el metro i els trens. La mesura es mantindrà durant sis mesos i es va prendre després d’un accident en un tren de la Generalitat on va cremar la bateria d’un patinet.

La presència d’aquests vehicles en plataformes dels trens de rodalies i ferrocarrils de la Generalitat o dins dels vagons del metro de la ciutat s’ha convertit en un fet quotidià. Moltes persones combinen els dos sistemes de transport, el personal i el privat, per desplaçar-se de casa seva a la feina o al centre d’estudis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.