Societat

El Vívid es posa en marxa amb un 72% de les entrades venudes

De la seixantena d’activitats programades, una quinzena ja han exhaurit les entrades i una dotzena més ofereixen les últimes places

El Vívid , el festival de l’enoturisme a la Costa Brava, enceta aquest dissabte la desena edició amb el 72,3 % de les entrades venudes. Concretament, una quinzena de les activitats programades han exhaurit les entrades i una desena més n’ofereixen les últimes places. Les propostes amb major nivell d’ocupació són els esmorzars de forquilla entre vinyes i els diversos maridatges programats en aquesta edició.Per això, causa de l’elevada demanda, diverses propostes han ampliat l’aforament o s’han programat noves sessions. És el cas de l’esmorzar entre vinyes al celler Mas Llunes, amb el xef Pep Amiel, o l’activitat Taller d’elaboració artesana de xocolata i vins amb la sommelier Laura Masramon.

Durant el mes d’abril el Vívid oferirà una seixantena d’activitats presencials per gaudir del vi i del territori empordanès. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi i escapades Vívid.

Cada any, el Vívid registra la participació d’una mitjana de dos mil assistents, procedents principalment de les comarques gironines (66 %), però també de Barcelona (34 %). La mitjana d’ocupació se situa en el 80 %. Una de les dades que posa de manifest la bona acollida que té el Vívid entre els afeccionats al vi catalans és l’elevat nivell de satisfacció del públic assistent, ja que més del 95 % dels usuaris fa una valoració «molt bona» o «bona» de la seva participació al festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró