Societat

Un home mor en estimbar-se en cotxe per un terraplè a Manresa

El conductor d’un cotxe va morir ahir a la tarda després de perdre el control del vehicle i estimbar-se per un terraplè a Manresa. L’avís del sinistre es va rebre a les 15.06 hores en un camí a tocar del camp de futbol del Gimnàstic Manresa i de la carretera de Santpedor, segons han informat els Bombers de la Generalitat a l’ACN. Per causes que es desconeixen, el turisme es va precipitar per un talús, va fer una volta de campana i va quedar bolcat en una zona inestable.

Efectius de la Policia Local de Manresa, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i van comprovar que el conductor –un home de 59 anys i veí de la capital del Bages- havia perdut la vida en l’accident. Els Bombers van assegurar el vehicle per evitar la seva caiguda a la carretera de Santpedor i es va procedir a extreure el cos de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia