Societat

Es presenta a La Mercè el projecte Ocell de Foc al Gironès i la Selva

La proposta té com a objectiu principal prevenir i promoure la salut mental entre els i les joves i la lluita contra l’estigma

El Centre Cultural de la Mercè ha acollit la presentació, aquest dilluns a les onze del matí, del projecte Ocell de Foc al Gironès i la Selva. La proposta té com a objectiu principal prevenir i promoure la salut mental entre els i les joves i la lluita contra l’estigma. Al mateix temps, està dissenyada per executar accions especialitzades dirigides als i les joves que pateixen problemàtiques de salut mental, alhora que treballa per impulsar accions dirigides a assolir la inserció laboral i el retorn al sistema educatiu de joves del territori. Tota aquesta intervenció feta des de l’acció comunitària, l’acompanyament socioeducatiu i la participació activa dels i les mateixes joves, j aque el projecte vol també desenvolupar processos d’activació i d’acció col·lectiva dels i les joves de les comarques de La Selva i el Gironès, amb l’objectiu de promoure iniciatives d’emprenedoria juvenil. Així doncs, el projecte es mou dins una visió de transversalitat entre els àmbits de joventut, salut, educació i treball. Les persones joves destinatàries de la nova proposta són les compreses entre les edats de 16 a 30 anys.

La presentació ha comptat amb la presència del director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives, Josep Vidal, la subdirectora general de Treball en la Diversitat i Tercer Sector, Isabel Garcia i amb la directora del Pacte Nacional per la Salut Mental, Magda Casamitjana, i amb els màxims representants de les entitats del tercer sector de les comarques gironines involucrades amb el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia