Societat

Un detingut a Terrassa en dos escorcolls per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys en un operatiu contra el tràfic de substàncies estupefaents al barri de la Grípia de Terrassa, on s’han fet dues entrades i registres en dos domicilis. La detenció s’ha fet per un presumpte delicte contra la salut pública i també per un delicte de receptació. A més, s’han comissat aproximadament uns 2 quilograms de marihuana i 90 grams de crack (cocaïna en base), gran part del qual es trobava preparat per a la seva venda i distribució.

També s’han intervingut 2.626 euros en efectiu, joies, rellotges i molt material electrònic, principalment telèfons mòbils i tauletes. Aquest material, segons informen els Mossos en un comunicat, provindria presumptament de clients, els quals el farien servir per intercanviar-lo per dosis de droga. “Material que, a la vegada, els clients aconseguirien mitjançant possibles furts i robatoris violents comesos per la zona, generant inseguretat al barri”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.