Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Centenars de persones van assistir fins aquest dimarts a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país. Durant tres jornades, grans mestres de la pastisseria, la rebosteria i la gelateria que han estat distingits amb premis nacionals i internacionals han compartit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’escenari del mercat municipal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mestres del dolç convidats hi havia Oriol Balaguer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Crusellas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins