Societat

societat

Calsina Carré es converteix en agent duaner i expedidor de duanes

La multinacional llança Calsina Carré Customs i se situa com a operador logístic integral

La multinacional de transports i logística Calsina Carré anuncia el llançament de Calsina Carré Customs. A partir d’ara, l’empresa no sols actuarà com a agent de duanes, efectuarà despatxos i expedirà trànsits, sinó que comptarà amb dipòsit duaner ADT en el seu magatzem i aparcament amb seguretat sota recinte duaner, a la seva seu central de Pont de Molins. D’aquesta manera, Calsina Carré se situa com a operador logístic integral amb un clar enfocament a l’eficiència i satisfacció del client així com elimina la figura de l’agència de duanes com a actor intermediari.

Pel que fa al nou recinte duaner, es troba a la zona fronterera de la Jonquera, enclavament vital en la cadena de subministrament europea i amb un paper determinant en el sector del transport. Amb aquesta ubicació estratègica, l’empresa contribueix a reforçar i potenciar una àrea clau. A més, la proximitat amb la frontera permetrà agilitzar els processos duaners i garantir un transport més eficient.

En paral·lel, Calsina Carré és un O.E.A. (Operador Econòmic Autoritzat), una certificació que posseeix des de fa més d’una dècada i que no sols atorga avantatges duaners a la Unió Europea, sinó que també garanteix un nivell alt de seguretat al llarg de tot el procés logístic. En aquest sentit, Alba Carré, CEO de Calsina Carré destaca que “per a Calsina Carré, la seguretat i protecció de la càrrega són prioritàries” i que “l’empresa té un compromís amb el territori per a contribuir a la millora de la cadena de subministrament en una ubicació clau per al sector i per a assegurar la satisfacció dels nostres clients”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Terrassa col·labora amb projectes d’ajuda a Sudan, Haití, el Marroc i Palestina

Terrassa
Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona