Societat

Loteria

Un cinquè premi, 92023, ven 52 sèries i reparteix 3,1 milions a Salt

La rifa de Nadal deixa diversos cinquens premis arreu de Catalunya

L’administració del centre comercial les Arenas reparteix quatre cinquens premis

La rifa de Nadal ha deixat una pluja de milions a Salt gràcies a un dels cinquens premis, el 92023, amb 52 sèries (3,1 milions d’euros) venudes a l’administració número 1, situada al carrer Àngel Guimerà, 73 de la població gironina. Segons l’administradora, la Mireia, en declaracions a Rac 1 el número s’ha venut a través de finestreta i ha estat “molt repartit”. Amb 40 anys d’existència, els nous propietaris van adquirir aquest punt de venda tot just el novembre passat en un traspàs per la jubilació dels antics administradors. Tot i que en principi tenien a la venda 130 sèries, finalment en van retornar 78.

Aquest mateix número també s’ha venut a l’administració número 8 de Mataró, situada al carrer Riera Figuera Major 10 de la ciutat. En concret han estat deu sèries (600.000 euros).

Els cinquens premis han estat molt repartits, excepte el primer que ha sortit, el 54274, venut íntegrament a Terol. La resta (45353, 88979, 92023, 01568, 86.007, 57421 i 37038) han esquitxat diferents poblacions catalanes.

Entre les curiositats d’aquesta jornada de la rifa pel que fa a cinquens premis hi ha que l’administració de loteria del centre comercial de Las Arenas ha venut dècims de quatre cinquens premis: 45353, el 88979, el 01568 i el 57421, així com també algun dècim de la Grossa de Nadal.

També hi ha la curiositat del 01568, que ha estat venut a Pineda de Mar en participacions a través d’un restaurant, el Diagonal, i correspon a la data d’inauguració de l’establiment, segons ha explicat el propietari i recull l’ACN. El restaurant ha distribuït 350 dècims entre clients i veïns, repartint 2,1 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona