Societat

CALONGE

La passarel·la de l’Internacional Calonge es reobre a final de mes

La passarel·la de fusta per als clients del càmping Internacional Calonge, que va quedar malmesa el novembre passat perquè una grua ploma va encastar-s’hi amb el braç, tornarà a estar operativa a finals d’aquest mes, coincidint amb l’obertura d’aquest equipament turístic, prevista per al 27 d’abril. La passarel·la és propietat del càmping i facilita l’accés dels seus clients a la cala Cristus i la de les Torrelles. D’aquesta manera, els clients del càmping s’estalvien creuar la carretera C-253 entre Torre Valentina i Platja d’Aro, que els mesos que dura la temporada turística té un trànsit de vehicles molt alt.

Segons van informar fonts municipals, el camió ploma va topar contra el pont quan marxava de l’aparcament públic que hi ha a la banda del mar perquè el conductor es va descuidar de plegar la grua. A causa del xoc, algunes fustes van quedar arrencades i la passarel·la, que és un element icònic d’aquest càmping, va quedar inoperativa.

L’Ajuntament va enviar els tècnics per verificar l’estat de l’estructura, que val caldre apuntalar amb una bastida per motius de seguretat. La circulació a la C-253 es va poder restablir, però l’accés a l’aparcament es va tancar per motius de seguretat. Durant aquest temps, s’ha fet servir la sortida per poder accedir al pàrquing.

L’accident es va produir quan la temporada turística ja havia finalitzat i, per tant, no va tenir afectació sobre els client del càmping Internacional Calonge. L’accés a la passarel·la pel costat de l’aparcament ha quedat tot l’hivern barrat amb una tanca de ferro.

Ara que està a punt de començar la nova temporada turística, fonts del càmping expliquen que la passarel·la tornarà a estar operativa a finals de mes. Segons van informar, s’estan prefabricant uns mòduls que està previst instal·lar a final de mes. Un cop fet, es podrà reobrir l’accés per sobre de la passarel·la i retirar la bastida que aguanta l’estructura. També es podrà reobrir l’accés per sota fins al càmping, que havia quedat amb blocs de formigó de tipus New Jersey.

El càmping Internacional Calonge es va inaugurar el 1959, té una superfície d’unes 16,5 hectàrees i una capacitat per a més de 2.500 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona