Societat

FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

Càritas ha celebrat avui el seu 50è aniversari a Figueras en un acte a l’Auditori dels Caputxins en què diversos testimoni han repassat la història de l’entitat. La commemoració ha estat conduïda pel periodista Francesc Cruanyes i ha comptat amb l’actuació musical de la Flauta Màgica. Durant l’acte també s’han repassat els projectes que Càritas desenvolupa a dia d’avui.

La presidenta de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, ha posat en valor el paper de l’equip tècnic, voluntaris, administracions, empreses i entitats “per facilitar la tasca que duem a terme i que ens permet remar tothom en una mateixa direcció i amb un objectiu que no és un altre que el de col·laborar i donar suport a les persones de Figueres i l’entorn que viuen en risc d’exclusió social puguin sortir d’aquest cercle i viure dignament com a ciutadans i ciutadanes”. També ha ressaltat que Càritas Alt Empordà Interior “acull i acompanya” unes 2.500 persones “als quals intentem donar resposta a les necessitats que ens planteja la societat d’avui en dia”, des de la cerca de feina, la regularització de documentació, la introducció al català o l’atenció als infants i gent gran.

Càritas a Figueras comparteix seu amb la Fundació Sant Vicenç de Paul. Fa unes setmanes va inaugurar un nou local per al projecte Espai amb cor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia