Societat

lleure

Pantalla gegant per la primera fase d’ascens del Nàstic

El partit de la AD Ceuta FC i el Nàstic, que es disputarà diumenge a partir de les 21.15 h, es podrà seguir en directe a través de la pantalla gegant que l’Ajuntament de Tarragona instal·larà a la zona de les grades del Parc del Francolí. Es tracta de l’espai Nàstic, una iniciativa de Tarragona Esports, Tarragona Ràdio i el Gimnàstic de Tarragona que oferirà activitats familiars i que té l’objectiu d’animar a l’equip en els partits que es disputaran fora de casa durant el playoff d’ascens a Segona Divisió.

A l’espai Nàstic hi haurà música al llarg de tot l’esdeveniment i també tindrà una fan zone i disposarà d’un servei de bar amb barres portàtils. L’activitat començarà a les cinc de la tarda amb DJ’s i diverses activitats familiars i nastiqueres; i, a partir de les sis, començarà l’acte públic amb un programa en directe de Tarragona Ràdio, músics i personalitats nastiqueres.

L’espai Nàstic també comptarà, per part de la conselleria d’Igualtat, d’un Punt Lila i Arc Iris amb la finalitat d’informar i assessorar sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques. Des de la Guàrdia Urbana s’informa que a partir de dos quarts de vuit es tallarà el trànsit als carrers Josep Maria Terrassa, Ernest Vilches i Lluís Mestres i Capdevila. Es recomana desplaçar-se a peu o amb transport públic i evitar la utilització dels vehicles privats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia