Societat

Sony deixa de produir el model barat de la PS3

Nintendo ha venut 2,8 milions de Wii's en set mesos als Estats Units, el doble que la Play Station 3 de Sony

Al mes d'agost ja no es podrà comprar el model rebaixat de la PlayStation 3 (360 €) als Estats Units. Sony vol reduir de forma progressiva la presència d'aquest model i concentrar-se en la venda de la videoconsola de més capacitat, que costa 435 €.

A la pràctica això es tradueix en què el grup japonès només vendrà la versió més econòmica de la PS3, que compta ab 60 gigabites de capacitat, “fins que els subminitraments s'esgotin” i això es produirà, segons els seus càlculs, poc després de la presentació d'un nou model de viceoconsola l'agost. Per a aquest mes Sony llançarà un nou model que tindrà un 33% més de capacitat (80 gigabites) i una còpia del seu joc de carreres MotorStorm.

Aquest anunci es produeix només una setmana després que Sony anunciés una reducció del 17% en el preu de la PlayStation per intentar igualar les vendes que registren la Xbox de Microsoft i la Wii de Nintendo.

La Xbox, que es va llançar el novembre del 2005, ha venut 5,6 milions d'unitats en els Estats Units. La Wii, que costa 182 € i que té un comandament amb sensor de moviment, ha estat un sorprenent èxit de vendes, amb uns 2,8 milions d'unitats en 7 mesos des del seu llançament, mentre que la PS3 ha venut 1,4 milions d'unitats en el mateix període de temps.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.