Societat

Troben viu l'esquiador perdut a la Molina

L’helicòpter dels Bombers de la Generalitat ha localitzat aquest migdia, passades les tres de la tarda, el jove que havia desaparegut aquest dilluns mentre practicava snowboard a les pistes de l’estació de la Molina, a Alp.

Segons fonts dels bombers, el noi, Albert Pérez, un veí de Mataró de 23 anys, ha estat localitzat en una zona anomenada Barraca de Rus, a prop del Pla d’Anyella. Segons ha explicat ell mateix, ahir va pujar fins a la part més alta de l’estació amb la intenció de fer la última baixada i, a causa de la boira, es va desorientar i va sortir fora de les pistes.

Davant la impossibilitat d’avisar ningú perquè no portava telèfon mòbil, i veient que no sabia tornar a l’estació, va decidir fer-se una espècie d’iglú, on ha passat la nit. En fer-se de dia ha vist, a uns 200 metres d’on es trobava, una barraca, i ha decidit anar-hi i quedar-s’hi fins que els equips de rescat l’anessin a buscar.

Durant el reconeixement de la zona, l’helicòpter ha pogut localitzar el noi en aquesta barraca sa i estalvi. El jove ha estat traslladat fins a les instal·lacions de l’estació on l’esperaven els seus familiars.

A la recerca hi estaven treballant avui unes 140 persones, dels Bombers de la Generalitat, personal de les instal·lacions de les pistes d’esquí, efectius de la Guàrdia Civil i de l’exèrcit espanyol, agents rurals i Mossos d’Esquadra.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA