Societat

Presó provisional per a l'extaxista que va matar una doctora a Múrcia

Successos

El jutjat d'instrucció número 1 de Caravaca, en funcions de guàrdia, ha acordat presó provisional per a l'extaxista de Barcelona detingut per matar a trets una doctora a Moratalla i ferir el conductor d'una ambulància.

A P.N.M. li imputen dos delictes d'assassinat, un en grau de temptativa, un de tinença il·lícita d'armes i un altre d'amenaces.

La doctora resident que dimecres va ser tirotejada per un taxista jubilat en un centre de salut de Moratalla va morir a primera hora de la tarda de dimecres, a l'hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia.

La dona, de 35 anys i natural de Cehegín, va ingressar en estat molt greu en aquest centre hospitalari després de rebre quatre impactes de bala, un d'ells al cap. Els fets van passar cap a les 00.25 hores, al centre de salut del municipi, quan el presumpte autor, P.N.M., de 74 anys, es va presentar a l'ambulatori perquè li posessin oxigen.

Una vegada dins de la consulta, va treue un revòlver i va disparar a boca de canó contra la doctora resident de quart any que atenia la guàrdia d'Urgències a l'esmentat centre, així com contra el conductor d'una ambulància, de 40 anys i veí de Moratalla, que es va acostar al lloc dels fets en sentir els trets i que continua estable a l'hospital comarcal del Noroeste, de Caravaca de la Cruz.

L'autor dels trets va declarar a la Guàrdia Civil que va trobar l'arma fa uns 15 o 20 anys al taxi, quan exercia la seva professió a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.