Societat

Sis morts en accidents de trànsit el cap de setmana

Sis persones han mort aquest cap de setmana a Catalunya com a conseqüència de quatre accidents greus de trànsit. L’accident més aparatós i, de fet, més misteriós, que ara investiguen els Mossos d’Esquadra, va passar ahir al matí a Salou.
Els fets van passar quan un luxós totterreny en el qual viatjaven quatre persones va saltar-se un control d’alcoholèmia que els Mossos havien instal·lat a la C-14. Un cop el vehicle es va escapar dels agents va començar una persecució durant la qual el cotxe que fugia va iniciar una carrera incontrolada pels carrers de Salou, plens de gent.

La persecució va acabar quan el totterreny, que conduïa un constructor, va acabar encastant-se contra un mur a la C-31b, cosa que va causar la mort del conductor i del copilot, un ciutadà bosnià. Els dos ocupants dels seients posteriors van patir només ferides lleus.

Els altres accidents van passar entre dissabte a la nit, amb un accident a la LL-11 a Lleida en què va morir un home de 38 anys; ahir diumenge abans de les set del matí a Vimbodí, a la Conca de Barberà, en què un xoc entre un cotxe i un camió va causar la mort a un noi de 22 anys, i a la tarda a Montornès del Vallès, on va morir una dona de 38 anys quan el seu cotxe va sortir de la via. D’altra banda, dissabte un home de 69 anys va morir al Pla de Santa Maria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.