Societat

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu "fortes nevades" per dilluns i dimarts

El departament d'Interior avisa que a l'inici de la setmana vinent es pot produir un nou temporal a causa del pas d'una nova borrasca

El secretari d'Interior, Joan Boada, ha avisat aquest divendres que el Servei Meteorològic de Catalunya "preveu per dilluns i dimarts fortes nevades". El dilluns entrarà a Catalunya "una borrasca atlàntica molt potent" que es trobarà amb les baixes temperatures que haurà deixat l'episodi actual de fred siberià. Les pluges que provocarà la borrasca "podrien donar lloc a més episodis de neu importants", ha alertat Boada.

Boada ha advertit sobre la possibilitat que el temporal de neu es repeteixi la pròxima setmana tot i que en el moment de donar l'avís faltaven encara quatre dies. El secretari d'Interior ha recordat que habitualment el Servei Meteorològic es nega a fer previsions amb més de dos dies d'antelació, però la situació ha fet preferible posar la ciutadania al corrent de les previsions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.