Societat

Un miler d'usuaris d'Endesa del Priorat estan sense llum des de la matinada

Els tècnics adverteixen sobre les dificultats d'accés als llocs on s'han produït les avaries

Un miler d'usuaris d'Endesa d'una desena de municipis de la comarca del Priorat estan sense llum des d'aquesta matinada de divendres a causa d'avaries elèctriques que s'han produït pel temporal de neu. Fonts de la companyia elèctrica Endesa han informat que, a causa de l'important gruix de neu que s'acumula a les carreteres i camins d'aquesta zona, es fa molt difícil accedir als punts de les avaries.

Entre els municipis afectats pel tall de subministrament elèctric hi ha Falset, la Bisbal de Falset, Bellmunt de Priorat i Pradell de la Teixeta. Tècnics d'Endesa sobrevolen en helicòpter aquest matí els municipis afectats per detectar en la mesura del possible la ubicació de les avaries i facilitar així la feina als equips de reparació quan puguin accedir per terra a aquestes zones. Les mateixes fonts han dit que, de moment, estan pendents de l'autorització de Protecció Civil perquè les màquines llevaneu alliberin els camins i carreteres que porten als punts de les avaries, per poder reparar-les.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.