Societat

mont-roig del camp

Cinc detinguts relacionats amb el ‘top manta' a Miami Platja

Els Mossos d'Esquadra han detingut, entre dijous i divendres, fins a cinc persones relacionades amb el top manta, a més d'obrir diligències penals contra una sisena. Aquestes actuacions s'inclouen en les actuacions que el cos policial té en marxa a la costa tarragonina per prevenir aquest tipus de venda ambulant il·legal.

L'actuació principal es va produir la matinada d'ahir al nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, on agents de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Cambrils van detenir cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. Els agents van aturar, cap a la una de la matinada, el vehicle en què viatjaven els cinc detinguts i en el qual transportaven material presumptament falsificat. En total, hi van trobar 237 CD, 119 DVD, 77 bosses de mà, vint jerseis tipus polo i tretze parells de sabates, totes de marques reconegudes.

Els cinc detinguts, que tenen entre 25 i 46 anys, són residents a Salou, tot i que d'un d'ells no es coneixen dades sobre el seu domicili o edat.

D'altra banda, dijous al matí els agents de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO) va obrir diligències penals contra un venedor de top manta que es va localitzar a l'estació de tren de Salou. L'home venia ulleres de sol i rellotges de polsera, també presumptament falsificats. Els Mossos li van comissar tot el material que tenia a la venda en aquell moment.

La policia catalana té en marxa a la costa tarragonina un dispositiu de lluita contra el top manta que inclou també un reforç de la presència policial al Vendrell i Calafell, tal com van pactar Interior i els municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.