Societat

Maten un home al mig del carrer a Sant Joan Despí

La víctima, un estranger corpulent d’uns 30 anys, va rebre almenys tres trets disparats per un motorista que va fugir

Un home d’uns trenta anys va ser abatut a trets ahir al mig del carrer en el barri Residencial Sant Joan de Sant Joan Despí, molt a prop dels estudis de TV3. Es tracta d’un estranger, possiblement d’Europa de l’Est, i ja havia estat identificat per la policia. Se sabia que tenia diversos antecedents. Pel que fa el mòbil del crim, no es descartava que es tractés d’una revenja. Els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació, intenten localitzar al presumpte autor dels trets, que va fugir del lloc en una moto.

La policia va començar les investigacions amb les declaracions dels testimonis dels fets, veïns i vianants que van presenciar el crim, així com de les proves recollides en el lloc del crim. Segons el relat facilitat per l’alcalde del municipi, Antoni Poveda, un dels primers a arribar al lloc dels fets, la víctima venia corrents de l’avinguda del Baix Llobregat, tot i que no se sap si provenia d’Esplugues o Cornellà ja que aquest és un punt fronterer entre els tres termes municipals. L’home, que era perseguit per un individu que anava amb moto, va enfilar el carrer Sant Martí de l’Erm i després de superar les obres de l’hospital comarcal del Baix Llobregat i de passar per davant de la residència de disminuïts psíquics Josep Mas i Dalmau, va ser atrapada pel motorista, que li va disparar un mínim de tres trets just al costat d’un aparcament de vehicles que hi ha en aquest carrer. Fins i tot el presumpte homicida li hauria disparat un tret de gràcia al cap, ja que tenia el cervell destrossat.

Alguns veïns de la zona van explicar que havien sentit diversos sorolls, “com si fossin petards, i ens hem posat una mica nerviosos”, i quan gairebé a l’instant van mirar per la finestra dels seus pisos “hem vist un home estès a terra amb un bassal de sang al costat”.

Controls policials
Tant la policia local de Sant Joan Despí com els Mossos d’Esquadra van acordonar àmpliament la zona per evitar el pas de vehicles, vianants i sobretot curiosos, ja que quan es va produir el crim era l’hora que moltes de les persones que treballen en aquest barri que combina empreses amb residència, van a dinar. A més, van situar estratègicament tres cotxes policials per evitar que es veiés el cadàver, que es va estar allà més de dues hores, fins que el jutge en va ordenar l’aixecament per fer-li l’autòpsia.

A prop del lloc dels fets es va trobar un turisme obert, propietat d’un veí de Sant Boi de Llobregat. La policia investigava ahir a la nit si tenia alguna relació amb la víctima.

Malgrat que no s’ha fet públic el nom de la víctima, se sap que es tracta d’un home corpulent i alt, de cabells curts i pell morena. Tenia diversos tatuatges tant a l’abdomen com al braç, un d’ells el dibuix d’una pistola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El #wasteinprogress 2024 tanca amb un nou rècord de visitants

GIRONA

El cartell del ’Temps de Flors’ és un mosaic floral de formes geomètriques

GIRONA

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres

Dotze serveis municipals ja han fet el trasllat temporal a la FACT

TERRASSA

Augmenten les peticions voluntàries per ser atesos a Support-Girona

girona
societat

L’erosió d’un barranc genera esquerdes a edificis de Salàs de Pallars

SALÀS DE PALLARS
Moda

Creixen els compradors del Regne Unit que venen a la Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona

Iniciativa pionera de gestió de boscos per tal d’adaptar-los al canvi climàtic

la vall de bianya