Societat

Una desena de detinguts en l'operació contra els Boixos Nois declararà dilluns

Els arrestats presumptament extorsionaven els gerents i porters de discoteques

Una desena de detinguts en l'operació dels Mossos d'Esquadra contra els Casuals, la facció més violenta dels Boixos Nois, declararan dilluns davant del Jutjat d'Instrucció número 3 de Gavà, després que ahir ho fessin quatre dels arrestats.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la jutge va decidir prorrogar la detenció fins dilluns ja que aquest migdia expirava el termini legal de 72 hores, i finalment no els interrogarà avui, tal com estava previst.

Ahir la jutgessa va decretar presó provisional per a Enrique P.C. i Efrén S.S., i va concedir la llibertat provisional amb retirada de passaport i l'obligació de comparèixer al jutjat cada setmana a David P.T. -a qui imputa un delicte de lesions, extorsió, salut pública i associació il·lícita- i cada 15 dies a José R.V. -pels delictes d'extorsió i associació il·lícita-.

Imputa a Enrique P.C. els delictes d'homicidi en grau de temptativa, tres delictes d'extorsió, un delicte contra l'administració de justícia, contra la salut pública, i els delictes de possessió il·legal d'armes i associació il·lícita.

A Efrén S.S. se li imputen els delictes d'homicidi en grau de temptativa, tres delictes d'extorsió, un delicte contra l'administració de justícia i un d'associació il·lícita.

Els arrestats en l'operació presumptament extorsionaven els gerents i porters de discoteques i els amenaçaven de mort per aconseguir el control dels seus locals, segons han explicat fonts pròximes al cas.

Aquest grup actuava en discoteques de Barcelona, en zones com el Port Olímpic i sales de la part alta de la ciutat, així com en localitats de l'àrea metropolitana, entre les quals hi ha, Castelldefels i Gavà. Eren molt violents i estan relacionats amb casos d'agressions, apunyalaments i brutals pallisses.

Les detencions van ser per tràfic de drogues i extorsió, en una operació en la qual es van realitzar 15 registres en locals, domicilis, aparcaments i bars de Barcelona, l'Hospitalet, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels, Esparreguera i Sant Boi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona