Societat

Presó per a set dels detinguts en l'operació contra els Boixos Nois a Barcelona

Per als altres tres detinguts, s'ha decretat la llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies

El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Gavà ha decidit decretar l'ingrés a la presó de set dels deu arrestats en l'operació dels Mossos d'Esquadra contra els Casuals, la facció més violenta dels Boixos Nois.

Per als altres tres detinguts, ha decretat la llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que la jutge ha pres aquesta decisió després de prolongar fins a les 4 de la matinada les declaracions de tots els arrestats.

Cal recordar que la jutge ja va decretar divendres presó a Enrique P.C. i Efren S.S., condemnat a dos anys i un mes per cometre una agressió racista a jugadors argentins en un partit del seu equip, Bada Bing.

Aquesta matinada, la jutge ha ordenat presó per a Ricardo M.L., dirigent de la facció, al qual s'imputen delictes d'homicidi en grau de temptativa, tres delictes contra l'administració de justícia, contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes, associació il·lícita, tres delictes de lesions, un d'amenaces, un robatori amb intimidació i un altre amb usurpació de funcions públiques.

També ha dictat presó provisional per al dirigent dels Casuals Antonio T.A., Antoñito, per dos delictes contra l'administració de justícia, tres delictes d'extorsió, un de blanqueig de diner i associació il·lícita.

La jutge ha enviat a la presó Alejandro Miguel V.R., pels delictes contra l'administració de justícia, salut pública, lesions, tinença il·lícita d'armes i associació il·lícita; Juan S.M., per homicidi en grau de temptativa, administració de la justícia, salut pública, lesions, tinença il·lícita d'armes i associació il·lícita, i Enrique D.M., per delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes, associació il·lícita i dos delictes de violació de domicili amb intimidació.

Finalment, ha dictat presó provisional per a David R.L., per homicidi en grau de temptativa, delictes contra l'administració de justícia, salut pública, tinença il·lícita d'arma, tres delictes de lesions, dues violacions de domicili amb intimidació i associació il·lícita, i per a Lorenzo P.B., per delictes contra la salut pública, associació il·lícita i robatori amb intimidació.

La jutge ha decretat la llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies per a David L.M., imputat per un delicte de lesions; José Antonio P.B., per associació il·lícita, i Carlos Alberto H.P., per delicte contra la salut pública.

Els detinguts en l'operació presumptament extorsionaven els gerents i porters de discoteques i els amenaçaven de mort per aconseguir el control dels seus locals. Aquest grup actuava suposadament en discoteques de Barcelona, en zones com el Port Olímpic i sales de la part alta de la ciutat, així com en localitats de l'àrea metropolitana, entre les quals hi ha Castelldefels i Gavà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona