Societat

El Pirineu reclama a Hereu millorar accessos i infraestructures per als Jocs del 2022

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha desplaçat aquest diumenge fins a l’estació d’esquí d’Espot, al Pallars Sobirà, per buscar suports a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern 2022

Buscar suports a la controvertida candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2022 per Barcelona. Amb aquest objectiu s'ha desplaçat aquest diumenge l'alcalde de la Ciutat Comtal , Jordi Hereu, al Pirineu lleidatà, on ha mantingut contactes amb una vintena d'alcaldes i directors d'estacions d'esquí.

Ha començat per l'estació d'esquí d'Espot, on sembla que la seva proposta té més seguidors que arran de mar. I és que els alcaldes, els empresaris del sector de la neu i la gent del territori consideren que comportaria un gran impuls econòmic, tot i que han reclamat que abans cal millorar infraestructures i accessos.

Envoltat de neu, Hereu ha defensat que Barcelona i el Pirineu formen un excel·lent tàndem per poder presentar el millor dels projectes olímpics ja que la ciutat hi aporta la capital i l’experiència mentre que el Pirineu afegeix l’actiu de les estacions d’esquí.

En aquest sentit, l'alcalde de Barcelona ha apostat per crear un comitè tècnic per treballar durant els propers dos anys, un comitè format per representats de tos els sectors.

I dit això, Hereu no s'ha pogut estar de contraposar l'"esperança, ambició i il·lusió" per aconseguir els Jocs Olímpics d'Hivern de 2022 amb les acusacions de "fatiga" del govern tripartit fetes aquesta setmana pel conseller d'Educació i company de partit Ernest Maragall.

"Tenim feina per construir estratègies de nova ambició per a Catalunya i també per a la ciutat de Barcelona", ha assegurat Hereu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva