Societat

La pluja obliga els Bombers a fer 157 sortides

Gran part dels avisos s'han concentrat a les comarques del centre de Catalunya, amb un total de 80 sortides

Els Bombers de la Generalitat han fet 157 sortides entre les 18:00 i les 23:00 hores d'ahir per incidents relacionats amb la pluja caiguda a gran part de Catalunya, sobretot a les comarques del Bages, el Berguedà i el Maresme.

Només entre les 18:00 i les 21:00 hores, els Bombers van rebre 138 avisos, mentre que entre les 21:00 i les 23:00 va haver-hi 19 alertes. Cap dels incidents ha estat destacat ni s'han registrat ferits.

Per zones, gran part dels avisos s'han concentrat a les comarques del centre de Catalunya, amb de 80 sortides, seguides de les de la regió metropolitana nord, amb 60.

A més, els Bombers han fet tres sortides a l'àrea de Girona, tres a la regió metropolitana sud i dos a Lleida, mentre que no han rebut cap avís per pluja a les Terres de l'Ebre.

Els Bombers han informat que tots aquests serveis han estat bàsicament per l'acumulació d'aigua en carrers, baixos i garatges d'habitatges, i també per tallar algun arbre, retirar cartells publicitaris que amenaçaven de caure a la via pública o fer sanejaments de façanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.