Societat

Cau un 13% el nombre de turistes que visiten Catalunya el mes de febrer

TURISME

Un total de 724.937 turistes estrangers han visitat Catalunya durant el mes de febrer. Aquesta xifra suposa un 25,7% del total de l'Estat, però està un 12,8% per sota de la del mateix mes del 2008, segons dades de l'enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que elabora el ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

En els dos primers mesos de l'any, Catalunya ha experimentat un descens d'un 11,2% de turistes respecte al mateix període del 2008, amb 1,3 milions de visitants estrangers.

Aquesta davallada és conseqüència del retrocés del principal mercat emissor, França, que va caure el 7,4%, i del descens del Regne Unit, que ho va fer en un 30,6%.

El mercat del Regne Unit ha estat novament un dels elements que van fer caure la balança, amb 62.000 turistes menys que en el mateix període del 2008. Els procedents de França, per la seva banda, van disminuir en un 2,7%.

Catalunya es va situar al febrer com la segona comunitat de destinació dels turistes estrangers. El descens a Catalunya al mes de febrer és inferior al registrat al total de l'Estat, que se situa al 15,9% amb 2.825.126 turistes estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.