Societat

Els atracadors del banc de Cambrils van fugir sense els diners

L'empleada que va morir no hauria oposat resistència ni hauria fet cap moviment estrany

Els dos homes anaven disfressats amb perruca, barba i bigotis postissos

Els Mossos estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat per determinar la identitat dels autors de l'atracament

Els dos atracadors del Banc de Santander de Cambrils, que aquest dilluns van matar una empleada de 25 anys veïna de Sant Carles de la Ràpita, van fugir sense poder emportar-se el botí.

La víctima, Estela Calduch, que no hauria posat resistència a les exigències dels atracadors ni hauria efectuat cap moviment estrany, va rebre un impacte de bala al coll i va morir poc després per dessagnament. Els Mossos d'Esquadra estan investigant en quines circumstàncies es va produir el tret.

Els dos homes no anaven encaputxats però portaven algun element per camuflar-se, motiu pel qual és complicat reconèixer la seva identitat. Un d'ells portava barba i perruca, i l'altre duia una gorra, ulleres i bigoti.

Per identificar els autors de l'atracament mortal, els efectius policials mantenen obert un operatiu i treballen amb les imatges de les càmeres de videovigilància del banc i amb els testimonis de les altres dues treballadores presents. Les imatges, que ja han estat mostrades a alguns veïns de la zona, estan sent contrastades amb altres fotografies de les bases de dades policials per trobar coincidències amb possibles reincidents amb antecedents.

Avui s'han fet diversos actes d'homenatge a la víctima. Unes 150 persones s'han concentrat aquest dimarts al migdia davant l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i han guardat cinc minuts de silenci per rebutjar els fets i condemnar la mort de la noia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.