vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona