Societat

vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Generalitat limita la pesca de 25 espècies amenaçades

CADAQUÉS

Cambray considera la resolució del TSJC una “victòria” perquè referma el model d’escola en català

el temps
servei meteorològic de catalunya

Tarda assolellada però amb algun ruixat

barcelona

La recollida de residus rep 3,1 milions en ajuts

Girona

Mor ofegada una dona de 70 anys a la platja de Gavà

gavà

Arbúcies commemora el 52è aniversari de l’accident aeri al Montseny

ARBÚCIES

Sant Feliu de Guíxols suspèn les llicències d’obres a Punta Brava

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Protesta d’empresaris i conductors de bicitaxis a Barcelona

barcelona

Més transport públic a demanda de la Garrotxa els caps de setmana d’estiu

OLOT