Societat

vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Mor Joaquim Ramis, fundador de Cavall Fort i referent pediàtric al país

Mor un dona electrocutada i el seu fill queda ferit greu mentre netejaven la seva piscina a Torrefarrera

barcelona

El Gerunda FC denuncia “desigualtats” envers l’equip masculí amb qui comparteix camp

GIRONA
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Ruixats al nord

barcelona

Denunciat un motorista per conduir amb bosses i cadires a Blanes

blanes
La Garrotxa

El vulcanisme més recent a la Península és el del camp volcànic garrotxí

Olot

Queixes veïnals per l’alt volum dels concerts de Coldplay a Barcelona

barcelona
medi natural

Catalunya té 27 espècies en perill crític d’extinció

barcelona
OBITUARI

Mor Ignasi Batlle, cofundador de la multinacional Oliver i Batlle i exdirectiu de la Penya