Societat

Un centenar de passatgers amb destinació a Bogotà intenten forçar la facturació en un avió

Els protagonistes de l'incident volien pujar en un avió amb destí a Colòmbia ja que el seu vol de dissabte a la tarda va quedar cancel·lat a causa de la vaga de controladors

La companyia, Avianca, ha rebutjat aquesta proposta i ha requerit la presència de la policia per evitar conflictes

Un centenar de passatgers que haurien d'haver volat dissabte passat des de l'aeroport del Prat a Bogotà han intentat forçar la facturació en un avió de la companyia Avianca.

Una vintena de Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la terminal T-1 per evitar disturbis.

Els protagonistes de l'incident eren persones que el passat dissabte a la tarda havien de pujar a un avió de la companyia Avianca amb destinació a Bogotà que es va cancel·lar a causa de la vaga de controladors.

Durant la jornada de diumenge, aquests passatgers es van concentrar al punt d'informació de la T-1 per buscar una solució, però la companyia no els donava bitllet fins al dia 20.

Aquesta nit l'han passat en un hotel proporcionat per Aena i aquest dilluns han tornat a l'aeroport, ja que hi havia un vol programat per a Bogotà a les 15.40 hores. “Hem volgut fer entendre a la companyia que s'havia de donar una solució a la nostra situació”, ha explicat Guillem, un dels viatgers que es va quedar a terra.

La seva proposta era que “els que no van volar el dissabte poguessin volar aquest dilluns i que els que havien de volar aquest dilluns ho facin dimarts al matí, i “així successivament de manera que la gent només perdria 24 hores”.

La companyia ha rebutjat aquesta proposta i ha requerit la presència de la policia per evitar conflictes.

“Els dies van corrent i estar en un hotel no ens soluciona res, perquè tots teníem coses a fer a Colòmbia”, ha explicat Guillem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.