El Parc Natural de l'Alt Pirineu s'afegeix a les rutes guiades de l'Alt Urgell

Es tracta de la setena edició de les rutes

El Parc Natural de l'Alt Pirineu proposa enguany dues de les 23 rutes guiades a la Seu i comarca, que organitzen per setè any consecutiu l'Ajuntament urgellenc, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Parc Olímpic del Segre. La propera cita és aquest diumenge, amb una excursió a peu d'Estamariu a Sant Andreu de la Quera i una altra sortida a la Vall de Tost en BTT. El dia 17 de maig està prevista una caminada de la UEU des de Santa Fe a Grau de Fenollet, mentre que el 25 de maig es farà una sortida a cavall cap a la Freita. D'altra banda, el dia 7 de juny, es podrà gaudir de la Marxa Pirineu en la modalitat de marxa nòrdica. Les Rutes finalitzaran el dia 13 de desembre.

Aquesta iniciativa que compta amb una mitjana de trenta participants per trobada, segons ha explicat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Lluís Biosca, fa set anys que es fa. Biosca ha remarcat durant la presentació de la guia, aquest dijous, «l'èxit d'aquesta iniciativa que aconsegueix reunir, any rere any, molts participants els quals ja són assidus en cada edició».

Per participar-hi, cal apuntar-se al Consell Comarcal o a Turisme Seu amb una setmana d'anticipació. Les sortides són totes gratuïtes i en el cas de la marxa nòrdica, l'ajuntament deixa el material tècnic necessari a qui no en tingui. Això si, ha advertit Biosca, «el cavall se l'ha de portar cadascú».

Tota la informació respecte a les 23 sortides es pot trobar als llibrets editats expressament per l'ocasió, on especifiquen les característiques i grau de dificultat de cada sortida. Aquesta informació també es pot trobar a l'agenda d'activitats del web municipal i a la del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona