Societat

tribunals

Sis anys de presó per intentar assassinar la dona a Alfarràs

L'home li va clavar diverses ganivetades quan ella recollia roba per abandonar-lo

L'Audiència de Lleida ha condemnat a Antonio R.M. a sis anys i mig de presó per un delicte s'assassinat en grau de temptativa contra la que era la seva esposa Alícia L.S i amb qui havien estat casats durant 20 anys. El condemnat va aprofitar el dia que havien convingut perquè ella fes les maletes i marxés del seu domicili a Alfarràs (Segrià). La dona ja li havia anunciat que se separava i havia refet la seva vida amb un altre home.

Els fets van passar a l'abril de 2010 quan la dona recollia roba i l'acusat li va clavar diverses ganivetades a l'esquena, el coll i el braç, tot i que cap d'elles van fer perillar per la seva vida. Va ser un dels dos fills de la parella que en sentir els crits de la seva mare va esbotzar una porta i va impedir que el seu pare seguís clavant un ganivet d'11 centímetres de fulla a la víctima. Després, l'home es va intentar clavar el ganivet a l'estómac.

La sentència també obliga a l'ex marit a l'allunyament i a evitar qualsevol comunicació amb la dona durant 9 anys i a pagar-li una indemnització de 3.800 euros per les lesions i seqüeles.

La fiscalia i l'acusació particular demanaven 14 anys de presó i la defensa ho rebaixava a un delicte de lesions i demanava un màxim de dos anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.