Societat

ribes de freser

Campanya del xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes

El grup Fogons de la Vall de Ribes, que integra diversos restaurants dels municipis d'aquesta vall ripollesa, han iniciat la segona campanya gastronòmica del 2011, que consisteix en la promoció del xai lletó, típic de la zona i de tota la comarca. Aquest producte es caracteritza per ser una carn tendra que es cria exclusivament amb la millor llet a fi d'aconseguir una carn de qualitat. Els restaurants del grup són l'hotel Els Caçadors, l'hotel Prats, el restaurant Can Sart, La Perdiu Blanca i l'hotel Rural Spa Resguard Els Vents –de Ribes de Freser–, així com el restaurant Anna de Ventolà i el restaurant La Plaça –de Queralbs–, i el restaurant El Llac –de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Reclamen a la Paeria que es desencalli el Pla de l’Estació

Lleida
educació

Les PAU ja permeten esquivar les lectures obligatòries de català i castellà

barcelona

L’Estat treu a informació pública la plataforma pilot d’eòlica marina

ROSES

S’obre una segona oficina informativa sobre la gestió dels residus

girona
política

El fiscal general de l’Estat rep avui la cúpula dels fiscals de Catalunya

barcelona
societat

Estabilitzat un incendi forestal a La Palma d’Ebre

La Palma d’Ebre

Regulen per primer cop l’accés al gorg de Malatosca

sant joan de les abadesses

Vilassar, punt de peregrinació per als amants de la fotografia analògica

Vilassar de Dalt
Societat

Tanca un recurs social i deixa 320 nens de Badalona i Santa Coloma sense atenció

Badalona