Societat

Els “indignats” no celebraran que guanyi el Barça per evitar un desallotjament

La mesura s'acorda a l'assemblea d'avui al vespre on s'informa que tenen el compromís de la policia de no fer-los fora

A la trobada s'escolten crits de “Puig dimissió!” per la càrrega a la plaça Catalunya

L'acampada d'“indignats” de Terrassa, que dia rere dia va augmentant el número de tendes –ja superen les 200–, ha decidit aquest vespre abstenir-se de fer cap acte de celebració a la zona en el cas que el Barça guanyi demà la Lliga de Campions contra el Manchester United. El col·lectiu, que avui ha tornat a omplir el raval de Montserrat –ara rebatejat com a plaça del Poble–, vol evitar d'aquesta manera donar motius perquè es tornin a viure les escenes d'aquest matí a la plaça Catalunya. Amb tot, durant l'assemblea també s'ha informat que tenen el compromís de l'ajuntament i de la Policia Municipal de no fer-los fora i, en el cas que l'ordre vingui de fora del municipi, que seran prèviament informats.

Els ànims han estat més caldejats durant el dia del què és habitual i l'episodi de les càrregues a Barcelona ha provocat que encara hi hagin més adherits i també hagin augmentat el nombre de pancartes. Curiosament durant l'acte també s'ha censurat el cobriment informatiu de l'episodi del matí que va fer TV3 i, paradoxalment com ells mateixos han admès, s'ha aplaudit el seguiment que n'ha fet Antena 3. També s'ha fet un minut de silenci pels agredits de l'acampada de Barcelona i s'ha demanat a crits la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig. Amb anterioritat el diputat de Solidaritat, Alfons López Tena ha participat a la xerrada sobre democràcia participativa.

L'assemblea a l“'àgora” del poble ha servit per posar al dia, i de forma breu, el treball que estan fent les diverses comissions per recollir inquietuds i propostes, ja sigui en àmbits tan diversos com el de sanitat, educació, gènere, medi ambient i participació ciutadana, entre altres, a més de fer una crida a la ciutadania perquè s'hi adhereixi i faci arribar les seves propostes.

Els documents, material de difusió i les demandes del col·lectiu es poden trobar al bloc http://acampadatrs.net/ i també es pot seguir l'actualitat a través del Twitter (#acampadatrs) i el Facebook. Precisament a Twitter s'informa que ja s'han recollir 8.000 firmes de persones simpatitzants amb els “indignats”.

A més del treball que també s'està fent per arribar als diversos barris de la ciutat i de les assembles diàries a les vuit del vespre, per aquest dissabte entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre s'ha programat l'actuació dels grups Estúpida Erikah, Pepe Xino, Sigelpa, D'Callaos i Cabaret Misèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ