CARDONA (Bages)

Fira Medieval / Festa de la Sal

Festa medieval amb un pols de sal

Amb una xocolatada a la plaça de la Fira, a 2/4 d'11 del matí, comença, demà dissabte, la Fira Medieval / Festa de la Sal. En el decurs de dos dies, hi haurà mostra d'oficis medievals pels carrers del centre històric, i els comerciants també trauran les seves parades medievals al carrer. En aquest apartat medieval, també hi haurà torneig infantil; tallers de tècniques pictòriques i il·lustració; espectacles i animacions, o caravana de ruquets. Val a dir que pel que fa a la festa de la sal, la ciutat convidada és Odèn. La fira medieval és una mostra singular que gira a l'entorn de l'atractiu principal de Cardona: la sal. I és que la localitat, que és famosa per les seves mines de sals potàssiques, torna, durant dos dies, a l'edat mitjana, amb un mercat amb més de 70 parades d'objectes medievals i relacionats amb el món de la sal, que s'escampen pels carrers del centre històric.

J. BOFILL

Dies 6 i 7 de juny. Mercat medieval pels carrers del centre històric i diferents actes i activitats.http://www.cardona.cat
www.cardona.cat

PER NO PERDRE-S'HO

Dissabte, 6 de juny
11:00 h. Per diferents carrers del centre històric, mercat medieval d'artesans i menestrals. Plaça de la Fira, teatre d'acció, tallers de dansa medieval i d'espasa.
11:30 h. A les voltes del Centre Cardona Medieval, taller de sal, per a nens i nenes.
22:00 h. Al passeig de la Fira, sopar medieval. Cal anar vestit amb indumentària medieval. Animació del sopar amb el grup Takhleeq.
24:00 h. A la plaça de la Fira, espectacle de foc: Somnis, a càrrec del grup Bruixes de Cardona.
Diumenge, 7 de juny
11:30 h. A la plaça de la Fira, ballada de gegants.
A partir de les 18:00 h. Al Teatre Municipal Els Catòlics, acte de recuperació de la memòria històrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.