Societat

Bellreguard inicia les festes majors

La ciutadania espera amb expectació els dies de Moros i Cristians

Bellreguard celebrarà els dies grans de les Festes del Poble del 17 al 24 de setembre. Les Festes s'iniciaran de forma saludable amb la Ruta del Colesterol el proper dijous, dia 15. Continuaran el divendres amb la inauguració de l'exposició d'Alfonso Pérez i el XII Concert de Música Tradicional Valenciana.

Seguiran amb la Festa dels Jubilats i Pensionistes, el dissabte dia 17, que reunirà els majors durant tota una jornada.

També es reuniran les Dones el dilluns, dia 19, i els Joves, el dimarts, dia 20, que començarà amb la tradicional Eixida del Tio de la Porra i dels Pedacets.

En la vespra de festes, el dimecres 21, està previst el Xè Concurs de Paelles, la cavalcada de disfresses i a el correfocs. El dijous, dia 22, s'iniciaran les Festes de Moros i Cristians amb el Pregó i l'entrada informal. El divendres, dia 23, f tindran lloc les Embaixades mora i cristiana.

Finalment, el dissabte, dia 24, a les 18 hores començarà l'Entrada dels Exèrcits Moro i Cristià. I, el diumenge, s'ha reservat per fer una visita guiada pel casc antic amb motiu dels 400 anys de la Carta Pobla.

En les Festes d'aquest any també hi ha lloc per als festivals musicals, com el V Festival Bellrock en el que actuarà Aspencat i els grups locals Longuis i Sank'&'Seba. També estarà el DJ José Coll i les orquestres Titanic, Matrix i Tabarca.

Entre les novetats de les Festes 2011, podem trobar el sopar al carrer per a tot el poble, el proper dissabte, dia 17; el Pregó de Festes a càrrec del xiquet o xiqueta guanyador del concurs de redacció; la fira d'atraccions, que s'instal·larà del 21 al 25; el mercat medieval, que s'inaugurarà el dimecres, dia 21; el racó gastronòmic; o el I Concurs de Fotografia de Festes en el que, en el proper “Mig Any” s'exposarà una mostra que recollirà les millors imatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.