Monogràfics

SANT JULIÀ DE RAMIS (Gironès)

Festa major

Cultura, esport i festa

Comença la festa major de Sant Julià de Ramis, amb una cinquantena de propostes concentrades en dos caps de setmana. L'atapeïda programació s'inicia avui amb el pregó, a càrrec de l'Associació de Basquetbol de la vila, que compleix deu anys. Donarà, doncs, el tret de sortida a un seguit d'activitats que combinen a la perfecció la cultura, l'esport i la festa per a diferents edats. De totes aquestes no es pot perdre la popular passejada en piragua pel riu Ter, a la zona del Congost, i el parc infantil de dissabte a la tarda. També destaca el sopar popular, amb els monòlegs de l'Imma Sust, habitual del programa Divendres, de TV3, i les activitats esportives, com el torneig de 12 hores de futbol sala, i de contacte amb la natura, com la Marxa dels Sants Metges i la Caminada Nocturna.

Com no podia ser d'una altra manera, un altre plat fort de la programació és l'apartat musical, amb grups com De Calaix, Strombers i l'orquestra Costa Brava. L'apartat cultural també hi és present amb un seguit d'exposicions d'arqueologia, pintura i fotografia.

Del 16 al 26 de setembre. En diferents espais. Tot gratuït, menys el sopar. 972 170 909.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.